På Bakergaarden Café i idylliske Ørje har de hengt opp en fantastisk pakkekalender på utsiden av kafeen. Har du sett noe koseligere?

I bunnen av artikkelen kan du høre intervjuet vårt med Evy Klund som er daglig leder ved Bakergaarden Café. Hun forteller om kalenderen, hva kafeen har å by på av godsaker og hjemmelaget mat. Hun tipser også om ting man kan gjøre i Ørje på vinterstid.
– Vi har masse godt av gjærbakst og kaker. Hos oss får man god, hjemmelaget mat, forteller Klund. Hun har selv arbeidet ved Bakergaarden i fire år.

Dersom du er på utkikk etter en førjulstur til et sted der det ikke er massevis av folk, er Ørje en perfekt destinasjon. Du kan handle i koselige lokale butikker, sjekke ut slusene og selvsagt ta en matbit på det som må være Østfolds mest idylliske julekafé akkurat nå.

Og om du er heldig, får du være med på den daglige trekningen av kafeens sjarmerende julekalender. Hver dag trekker de nemlig ut en vinner blant gjestene. Vedkommende får utdelt en pakke fra kalenderveggen på utsiden av kafeen.

Hver dag i desember trekkes det en kalendervinner blant kafeens gjester på Bakergaarden Café. Gavene henger på utsiden av kafeen og skaper en fantastisk julestemning i Ørje.
(Alle foto: Sluseporten AS)

Hør hele intervjuet med Evy Klund her: