Sarpingen Jarl Morten Andersen viste denne høsten 120 fotografier fra sin karriere på en storslått fotoutstilling på Soli Brug.

Utstillingen «Nye sider» åpnet onsdag 30. oktober og ga en liten smakebit på noen av fotografiene som pressefotografien har tatt i tiden han har arbeidet i lokalavisen Sarpsborg Arbeiderblad. På utstillingen kunne publikum også se nyere arbeider med spennende kunstfotografier fra Sarpsborg-fotografen.

– Jeg har begynte å lage mer og mer kunstneriske bilder. Jeg har alltid vært interessert i kunst og foreldrene mine tok meg tidlig med på kunstutstillinger – blant annet på Galleri F15 i Moss. Så interessen for kunstfoto og kunst generelt har alltid vært der, forteller Andersen.

Fotografen stilte ut dokumentarbilder, men også spennende, unike fotografier som er trykket på materialene metall og forex.
– Noen av bildene er trykket på børstet og ubørstet stål og gir en metallisk eller hvit feeling. Det er Sarpsborg-bedriften i-Pack som har hjulpet meg med produksjonen av disse bildene, forteller Andersen.

Jarl Morten Andersen på Soli Brug i Sarpsborg, noen dager før åpningen av fotoutstillingen.