Halden-kunstner Glenn Marius Skibsted er en av 12 kunstnere som hver skal vise frem bilder på Galleri A i Oslo.

Torsdag 17. oktober åpner utstilingen «4 BY 12 – et kontemporært tverrsnitt» – en utstilling i regi av Galleri A. Skibsted vil selv være til stede under vernissagen som begynner klokken 18.00. Han skal vise frem fire nye malerier som hver måler 100 x 100 cm.

Skibsted synes selv denne typen utstilling er en flott anledning til å sette seg selv inn i en kontekst som kunstner.
– I og med at jeg nå får vist frem fire bilder vil jeg på en tydeligere måte kunne vise hvem jeg er og hva slags utrykk jeg jobber med. Med dette som utgangspunkt har jeg jobbet videre med ideen om å reflektere over hvordan vi lever og forvalter, hva vi verdsetter og fokuserer på som mennesker. Dette blir med andre ord en lett oppvarming til separatutstillingen jeg skal ha ved samme galleri i mars 2020, forteller Skibsted.

I forbindelse med utstillingen har haldenseren også premiere på et nytt grafisk blad i svært begrenset opplag (12 eksemplarer) som er produsert i første rekke nettopp for denne åpningen.

Skibsted er bosatt i Tistedalen der han også har sitt atelier. Her ser du de fire maleriene han stiller ut:

På utstillingen er haldenseren i godt selskap med flere dyktige og kjente kunstnere – deriblant An Doan Nguyen som også kommer fra Østfold.

Øvrige navn på gruppeutstilingen er Benedicte Aubert Ringnes, Benjamin Bergman, Espen Eiborg, HaMa Woods, Jørgen Platou Williumsen, Martin Watson, Morten Quale, Stephanie Skabo, Tor-Arne Moen og Jon Lindestad Bakken.

Utstillingen henger frem til 3. november.