Hør jubilanten i et åpenhjertig podcast-intervju med Ille Bra Bloggs Yvonne Ringnes Nilsen.

Denne høsten har Åge Sten Nilsen vært å se som en av deltakerne i TV-programmet «Stjernekamp» på NRK- en opplevelse han beskriver som gøy, men veldig hektisk. Lørdag 2. november sto han på scenen i Oslo Spektrum med Queen-showet «The show must go on». Med seg på scenen hadde han denne gangen datteren Oda som til vanlig går på Bårdar Akademiet i Oslo.

Innimellom direktesendte TV-sendinger og turer frem og tilbake fra Trøndelag, har Åge Sten også rukket å gi ut ny musikk. Den 25. oktober slapp han sitt femte soloalbum «Crossing the Rubicon».

Albumet er en herlig blanding av ulike sjangre med låter både innenfor country, rock og pop-sjangeren. Musikken er langt fra det vi er vant til å høre når Nilsen står på scenen med rockebandet «Ammunition».

På «Crossing The Rubicon» medvirker Freddy Holm, Atle Rakvåg, Eivind Kløverød og Ola Aanje – alle faste medemmer i Åges soloband «The Butterflies». Gutta i bandet blir også med når Åge Sten Nilsen spiller live på Askim kulturhus fredag 15. november.

Åge Sten Nilsen og datteren Oda Nilsen. (Foto: Privat)

Hør Ille Bra Podcast med Åge Sten Nilsen her:

(Ille Bra Blogg samarbeider om kulturstoff med lokalradiostasjonen Radio Øst. Intervjuet er hentet fra «God Morgen Østfold» som går hver ukedag fra klokken 09.00 til 10.00 og hvor Yvonne Ringnes Nilsen er fast programleder)