(Annonse / inneholder annonselenker) Det finnes en rekke nettbutikker som selger kontaktlinser. Hvor får man egentlig best pris?

Jeg har selv brukt kontaktlinser siden jeg var 14 år gammel. Det har med andre ord gått med noen kroner på linsekjøp opp gjennom årene. Jeg har erfart at det kan være mange hundrelapper å spare i løpet av et år ved å handle der hvor linsene er billigst. I listen under ser du noen av de nettbutikkene som jeg selv har erfart har best utvalg og pris og som leverer raskt og til tider har gratis frakt. (Klikk på lenkene for å komme til nettbutikkene).

Lenson
Lensway
Lensit
Shopping4net

Annet som kan være nyttig å tenke på når du skal kjøpe linser online:

Husk å sjekke om nettbutikken har gratis frakt eller ikke! Det påvirker selvsagt totalbeløpet ved linsekjøp.

Merk deg at det noen ganger kan lønne seg å kjøpe 3 x pakninger med 30 stk dagslinser i stedet for en stor pakke med 90 linser. Eller motsatt! Dette kan variere fra gang til gang og fra nettbutikk til nettbutikk. Dersom du kjøper 90 linser av gangen, er regnestykket enkelt for å få god prisoversikt.

Bruker du ulike typer linser på venstre og høyre øye? Selv har jeg skjev hornhinne på høyre-øyet og bruker toriske linser (astigmatism). Denne typen linser koster litt mer.

Er du medlem av en kundeklubb? Da hender det at du får eksklusive tilbud eller til og med bursdagsgave med rabattkode! Bruker du koden, kan du gjøre linse-kjøpet enda billigere.

Dersom du handler på dager som Black Friday, Black Week eller Cyber Monday, kan du finne ekstra gode tilbud på kontaktlinser!

Ukeslinser eller månedslinser er som regel billigere enn dagslinser. Hvis du vil teste ut noen gode månedslinser, kan jeg varmt anbefale Acuvue Oasis fra Johnson & Johnson. Disse kan du sove med på natten og ha på øyet i en uke sammenhengende. Jeg foretrekker å ta de ut og bruke de over en lngre periode. Du merker selv på linsene når det er på tide å bytte de ut med et nytt par. Det er viktig å ikke gå med slike linser lenger enn anbefalt.

I mange år brukte jeg disse i to-tre uker av gangen, men ettersom jeg sitter veldig mye foran datamaskin og jobber med bilderedigering og filmer, sverger jeg i dag til dagslinser. Dersom øynene blir tørre og irriterte, hender det jeg tar på et nytt par dagslinser som umiddelbart gir mer fukt.

Kan jeg komme med en anbefaling av dagslinser? Så klart!

Selv sverger jeg nå til linsene med navn One Day Acuvue Moist. Du finner dem her. Supre linser for deg som jobber mye foran skjermen.