Pål Hodne har spesialisert seg på hundefotografering. Bli med når vi besøker han i Studio Hodne sitt fotostudio i Sarpsborg sentrum.

Hundefotografen startet opp i det stille med å ta fine bilder av hunden sin. Det som en gang i tiden var en morsom hobby, er i dag hans levebrød. Nå strømmer kundene til fra hele landet for å forevige sine firbente venner hos «hundefotografen» med det unike uttrykket.

– Jeg må si at jeg har en drømmejobb. Det er fantastisk å kunne få lov til å fotografere hunder og gi eierne deres evige minner i form av flotte bilder som de kan henge på veggen, sier Hodne.

I fotostudioet i Astrids gate i Sarpsborg sentrum har Hodne godbiter nok til å ta i mot en liten hærskare av firbente venner. Studio Hodne har gjennom nettsiden hundefotografering.no spesialisert seg på å ta hundeportretter – gjerne med bakgrunner i knallfarger som gult, rosa og turkis. Bildene er virkelig stilige!

I filmen (under) kan du bli bedre kjent med Hodne og få et innblikk i hvordan han arbeider når han skal få viltre, logrende firbente til å sitte pent og posere foran kamera.

Pål Hodne fra Sarpsborg elsker å fotografere våre firbente venner. (Alle foto: Studio Hodne)