Utstillingen «Generasjoner» med den store, norske samtidskunstneren Kai Fjell og hans familiemedlemmer ble vist på Soli Brug Galleri i Sarpsborg i mars.

Denne artikkelen er laget på oppdrag for Soli Brug og er derfor merket som reklame.

I filmen (under) fra vårt besøk på Galleri Soli Brug, kan du høre gallerist Ole Dørje fortelle om den formidable interessen for Kai Fjells kunst.
– Kai Fjell er en av de største og han er veldig attraktiv blant kunstsamlere. Fjell er en bauta innen norsk kunst. Han var banebrytende, forteller Dørje og trekker frem hvordan Fjell klarte å kombinere norske tradisjoner med sin moderne, egenartede form og koloritt.

På utstillingen på Soli Brug har galleriet invitert flere av Kai Fjells familiemedlemmer til å delta på utstillingen. Det gir oss et fascinerende innblikk i hvordan en stor og banebrytende norsk kunstner har inspirert både sin far, samt barn, barnebarn og oldebarn – som alle har gått ulike veier innen kunsten.

For tiden (mars 2021) holder galleriet stengt grunnet strenge koronatiltak i Sarpsborg. Galleriet kan kontaktes på telefon og det er lov å hente kunstverk man har forhåndsbestilt. Galleriet sender til hele landet. Les mer om ustillingen på deres hjemmesider.

(Dette intervjuet er et betalt samarbeid med Galleri Soli Brug og merkes som reklame)