På Galleri Soli Brug i Sarpsborg kan du i januar og februar få en god smakebit på hva som rører seg i den lokale og nasjonale kunstverdenen.

Soli Brug er nemlig årets vinterutstilling godt i gang. Her kan du oppleve kunsten til hele 25 ulike, norske kunstnere. Det er verdt å få med seg lokale talenter som Erik Formoe, Stian Borgen, An Doan Nguyen, Leif Nyland, David Sandum, Jane Hupe med flere.

Av nasjonale kunstnere kan nevnes Johan Reisang og Ela Buria (basert i Berlin), Axel Vindenes, Sverre Bjernæs, Håkon Gullvåg, Frank Brunner, Håkon Bleken, Kenneth Blom med flere.

Utstillingen rommer også en egen soloutstilling for den fremadstormende kunstneren Axel Vindenes – mest kjent som vokalist i Bergens-bandet Kakkmaddafakka.

Vindenes imponerer og fascinerer med sine figurative malerier i varme, feminine farger. Aner vi en ny van Gogh i anmars?

I filmen hører du daglig leder ved Soli Brug, Simen Dørje, fortelle om årets vinterutstilling. Filmen er laget på oppdrag for Soli Brug og er derfor merket som #reklame​.