Når de 13 utstillerne så seg nødt til å avlyse den tradisjonsrike julemessen grunnet koronapandemien, fikk de en god ide: Hvorfor ikke gjøre årets julemesse digital?

De er til sammen 13 damer som tilbyr flotte julegaver, både spiselige ting og ikke spiselige. Sølvi Pettersen er hovedinitiativtaker og står bak julemessen sammen med sin søster Solfrid Helene Pettersen og moren Elisabeth Pettersen.

En av dem som er ny utstiller for året er Elisabeth Groth, bedre kjent som Frøken Holm.
– Jeg selger produktene mine som i all hovedsak er glutenfrie godsaker. Det meste er også melkefritt, vegansk og lavkarbo/sukkerfritt. Alt er produsert for hånd og med hjertet, forteller Groth.

På det digitale markedet kan du også kjøpe strikkede og heklede klær og andre bruksting og pyntegjenstander. Her ser du noen eksempler.

Konseptet fungerer som følger: Hver utstiller legger inn en annonse på messens Facebook-side med bilde, beskrivelse og pris. Kunden kjøper ved å skrive i kommentarfeltet.

– Alle bestillinger hentes på Folkets Hus på Greåker lørdag eller søndag på hele klokkeslett 12, 13, 14 og 15. Varene står da ferdig pakket. Varene må forhåndsbetales, slik at overleveringen går så hurtig som mulig, og at det ikke hoper seg opp med kunder i lokalet, påpeker Groth.

Hør utstiller Elisabeth Groth fra Frøken Holm fortelle mer om den digitale julemessen på Greåker i dette intervjuet:

Den digitale julemessen finner sted helgen 21. og 22. november. Klikk deg inn på denne linken for å komme til messens side på Facebook.