Anders Martin Hjelmark benyttet seg av det splitter nye lydstudioet Faale Music i Torsbekkdalen i Sarpsborg da han skulle spille inn sin første julelåt.

I Sarpsborg har det i løpet av året blitt etablert et nytt og moderne lydstudio i samme bygning som Sarpsborg Bowlingsenter i Torsbekkdalen. Det er musiker og produsent Anders Faale som står bak Faale Music. Dette er et studio der både profesjonelle og nyetablerte artister kan komme og spille inn musikk. I tillegg til å være produsent, er Faale også utøvende musiker. En fremragende gitarspiller er han faktisk. Og han tilbyr gitarundervisning fra de nye lokalene. Yngste elev er seks år. Eldste er 74. Og gitartimene kan enten gis i grupper eller privattimer.

I desember slapp Anders Hjelmark ut sin første julelåt som er laget i de nye lokalene. I denne filmen blir vi bedre kjent med låtskriver og artist Anders Martin Hjelmark som både synger og har skrevet melodi og tekst på den splitter nye julemelodien «Himmelens gave til vår jord». Han har med seg Anders Faale på gitar, Jens Martin Hjelmark på piano, Dag Anders Sandell på bass og Ketil Furberg Henriksen på perkusjon.

– Jula bringer med seg lange tradisjoner og store forventninger. Gågaten skinner med  tente lys, og butikkhyllene er fulle av alt som skal få oss til å føle at nå, nå er det jul. Bak den glitrende julegrana og den store haugen med pakker er det fort gjort å glemme fortellingen om barnet. Himmelens gave til vår jord, forteller Hjelmark.

Hør låten på Spotify her.