I sommer lager Kai Robert Johansen hyggelig lokal-TV med mange ulike og interessante gjester. Premieren ser du på TV Østfold mandag 29. juni.

I den idylliske Bussvika som ligger i Løkkevika i Skjeberg har Kai Robert Johansen og et TV-team fra TV Østfold i år filmet fire programmer til serien «God sommer Østfold med Kai Robert og gjester». Programmene går over fire uker i sommer med ny episode hver mandag fra og med 29. juni.

– Dette er en fire-kamera-produksjon som vi spilte inn i juni med produsent Kjetil Aabø fra TV Østfold. Programmet vises på ulike kanaler i sommer, forklarer Johansen.

Dette er det fjerde året han er programleder for det sommerlige programmet med innslag med alt fra lokale politikere, artister, næringsdrivende og mediefolk.

Oda Gondrosen fra Fredrikstad imponerte stort under årets utgave av Idol. Hun gjester Kai Robert Johansen sammen med kjæresten Martin Skåksrud i program nummer tre. (Foto: TV Østfold)
Per Sandberg og Bahareh Letnes er ny-innflyttere til Halden i år og forteller Kai Robert Johansen om sine spennende, nye prosjekter i Halden. (Foto: TV Østfold)

Yvonne Ringnes Nilsen fra Ille Bra Blogg er også en av gjestene og blir å se i program nummer to som sendes 6. juli i uke 28.

Noen av de øvrige gjestene i årets fire programmer er:
Elisabeth Groth – kanskje best kjent som «Frøken Holm».
Sindre Martinsen-Evje, ordfører i Sarpsborg.
Hanne Tollerud, ordfører i Moss.
Fotograf Jarl-Morten Andersen og advokat Harald Otterstad.
Petter Kalnes fra Sarpsborg Arbeiderblad.
Journalist og forfatter Tom Helgesen.
Halden-innflyttere Bahareh Letnes og Per Sandberg.

I tillegg får Johansen besøk av en rekke musikere – blant annet Hanne Mette Gunnarsrud fra Hanne Mette band, artisten Lasse Johansen som er kjent fra Ole Ivars og Fredrikstad Trekkspillklubb. I tillegg synger og spiller den talentfulle Oda Gondrosen og Martin Skåksrud – hun er kjent fra Idol.

Programmene sendes mandager i sommer med repriser flere ganger den aktuelle uken. Du ser «God Sommer Østfold» på Kanal Digital sin kanal nummer 126 og på Get kanal nr 32. Programmene vil også være mulige å se på TV Østfold sine hjemmesider og Youtube-kanal.