Fredrikstadjenta med den imponerende stemmen tar med seg åtte lokale musikere på scenen når hun i helgen opptrer på Glenghuset i Sarpsborg på fredag og på Cafe Magenta i Gamlebyen i Fredrikstad på lørdag.

Hun kommer fra Trosvik, men er bosatt på Gressvik. Eva Iselinn er kanskje en av våre mest talentfulle lokale, klassiske stemmer, men jenta har bevist utallige ganger at hun behersker andre genre – blant annet heavyrock, soul og jazz.

Helgens konserter er bare et lite knippe av mange planlagte opptredener fremover. Søndag kan du oppleve Eva Iselinn i en stemningsfull allehelgensgudstjeneste i Domkirken i Fredrikstad sammen med flere andre stemmer som vi ofte hører i begravelser eller som bryllupssangere.

Senere i november er hun aktuell med juleshowet «City X-mas Party» på City Scene i Fredrikstad sammen med sarpingen Stian Joneid og Idol-talentet Oda Gondrosen.

Hør hele intervjuet med Eva Iselinn Erichsen her:

(Ille Bra Blogg samarbeider med Radio Øst. Intervjuet er hentet fra «God Ettermiddag Østfold» som går hver ukedag fra kl 16.00 til 17.00)